Smuldersfood logo

Foodtrucks

Hét adres om een foodtruck te huren

Smuldersfood is hét adres om een foodtruck te huren. Zo’n mobiel eetkraam creëert een gemoedelijke sfeer en brengt eten naar u toe op een feest. Het startpunt van onze foodtrucks is Dentergem.

Van daaruit doorkruisen we een straal van 35 km errond. Hieronder ontdekt u niet alleen meer over onze frituurwagen en ijskar, maar evengoed over hoe u een paashaas, Sint en Piet kan inhuren. Alle prijzen op onze website zijn exclusief btw.

frietmobiel

Met onze frituurwagen Dentergem en omgeving doorkruisen, is voor ons dagelijkse kost. Net als onze authentieke Belgische frieten zijn onze frituursnacks overheerlijk. Tijdens familiefeesten, bedrijfsrecepties, jubileums, doopsels en trouwerijen bakken of bereiden we ter plaatse:

Sauzen als mayonaise en ketchup zijn slechts enkele van de vele smaakmakers waaruit u kan kiezen. Koude groenten zitten bij onze service inbegrepen. Een frituurwagen huren, kan makkelijk door ons een bericht te sturen.

Verkoeling vinden op warme zomerdagen? Dan mogen ons schepijs en andere klassiekers als raketijsjes van onze ijskar niet ontbreken. Ons roomijs wordt met hoevemelk gemaakt die rechtstreeks van de boerderij komt. Met onze ijskar hebben we in Dentergem en de volgende regio’s een vaste ronde:

De ijskar huren, is een fantastisch idee voor een kinderfeestje, communie, lentefeest of babyborrel. We rekenen een minimumafname van € 85,00 aan om onze ijskar te laten uitrijden.

Zodra u een datum, tijdstip en locatie met ons afspreekt, dient u een voorschot van € 30,00 te betalen. Als we langer dan een halfuur ter plaatse moeten blijven, komt er € 25,00 per kwartier bij.

Een waar succes van het paasfeest maken? Dan kan u bij Smuldersfood een paashaas inhuren! Vanuit Dentergem doet die heel Vlaanderen aan om paaseitjes op uw evenement uit te delen. Eitjes rapen en met z’n allen op de foto gaan, maken de ervaring compleet.

Verder kan u onze paashaas huren als u op zoek bent naar een originele mascotte voor uw winkel of onderneming. Per halfuur vragen we € 35,00, maar als u onze haas langer wil laten rondhuppelen, stellen we een prijs op maat voor u samen.

Een sinterklaasfeest is niet compleet zonder de goedheiligman in eigen persoon. Bij Smuldersfood kan u een sinterklaas huren die samen met zijn trouwe knechten elk kind een leuk cadeautje komt brengen. Een Sint en Pieten inhuren, gaat gepaard met een onvergetelijk fotomoment.

De Sint inhuren, kost € 40,00 per bezoek van een halfuur. Daarin zitten de feestvreugde van een kind en een zakje lekkers inbegrepen. Voor elk extra kind dat aan de activiteit zal deelnemen, rekenen we € 2,50 aan (bv. drie kindjes = € 40,00 + € 2,50 + € 2,50 = € 45,00). Afhankelijk of de Sint voor een bijzonder evenement langer blijft, stellen we een vrijblijvende offerte voor u op.